Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:  بر اساس آخرین بروزرسانی سامانه ماسک در تاریخ ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۰، وضعیت رنگ بندی شهرستان زاهدان زرد و وضعیت شهرستان ایرانشهر نارنجی اعلام شد.

به گفته دکترسید محمد هاشمی شهری وضعیت شهرستان زابل نیز از لحاظ احتمال خطر ابتلاء به کرونا همچنان قرمز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود در حال حاضر علاوه بر شهرستان زاهدان شهرستان‌های زهک، هیرمند، نیمروز، میرجاوه، تفتان، خاش، گلشن، سراوان و سرباز از لحاظ کرونا زرد و وضعیت ۱۴ شهرستان باقیمانده نیز همچنان آبی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح فردی را در هر شرایط رنگ بندی کرونا لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: رنگ بندی‌های کرونائی صرفا دستورالعملی برای مسئولین و دستگاه‌های اجرائی است که مجری دستورالعمل‌های بهداشتی هستند.

به گفته دکتر هاشمی شهری فعالیت همه ادارات دولتی در همه شرایط رنگ بندی کرونائی منوط به فراهم آوردن شرایط ایمن از قبیل الزام به استفاده از ماسک برای تمام کارکنان و مراجعان، نظارت بر تهویه مناسب هوا، فراهم کردن امکان شستشوی دست برای همه کارکنان و مراجعان، الزام کارکنان به انجام واکسیناسیون کرونا و همچنین ممنوعیت ورود کارکنان با تست مثبت کرونا به محل کار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معیار قابل پذیرش برای دریافت واکسن را گواهی الکترونیکی که صرفا از طریق سامانه salamat.gov.ir صادر می‌شود عنوان کرد و گفت: هر چند در مراکز تجمیعی کارت کاغذی به افرادی که واکسن دریافت می‌کنند تحویل داده می‌شود، امّا این کارت صرفا به منظور یادآوری زمان دریافت نوبت دوم واکسن است و تائیدیه قانونی دریافت واکسن محسوب نمی‌شود.

وی فعالیت حضوری مدارس و آموزشگاه‌ها را نیز منوط به رعایت مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های بهداشتی عنوان کرد و گفت: علاوه بر استاندارد‌های محیطی، تزریق واکسن برای تمام کارکنان و معلمان و یا ارائه تست منفی PCR با اعتبار ۳ روز الزامی است و این دستورالعمل‌ها توسط مجموعه سلامت محیط و کار به مدارس ابلاغ شده است. دکتر هاشمی شهری با اشاره به ضرورت رفع نگرانی خانواده‌ها و دانش آموزان گفت: نظارت‌های لام توسط کارشناسان حوزه بهداشت بر فعالیت مدارس صورت می‌گیرد و علاوه بر آن، هم استانی‌های عزیز در صورت وجود هر گونه ابهام، سوال، پیشنهاد و یا شکایت از روند رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ادارات، سازمان ها، اصناف و یا آموزشگاه‌ها و مدارس می‌توانند با شماره ۱۹۰ سامامه ارتباطات مردمی ۱۹۰ به صورت شبانه روزی تماس حاصل نمایند.

بر اساس مصوبه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا ابلاغیه شماره ۶۶۴۳۰ و ۶۶۴۴۸ تاریخ ٢٧ تیر ١٤٠٠ در وضعیت قرمز فعالیت کلیه مشاغل به استثنا هفت گروه ذیل به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است که این هفت گروه عبارتند از؛ رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها، به صورت پذیرایی در فضای بسته (ولی بصورت بیرون بر می‌توانند فعالیت کنند)، تالار‌های پذیرائی، سالن‌های سینما و تئاتر، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته، به استثناء پاساژ‌های تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر به جز پوشاک، کیف، کفش و موبایل، استخر‌های سرپوشیده و باشگاه‌های بدن سازی، شهربازی و باغ وحش‌ها و نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونا دلتا هاشمی شهری رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل