Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری جلسات و مراسمات نمادین برای کارگران در صورتی موثر است که به طور عملی اقدامی برای آن‌ها صورت پذیرد چرا که شرایط حوزه کارگری استان چندان مطلوب نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ضمن تبریک هفته کار و کارگر عنوان داشت: برگزاری جلسات و مراسمات نمادین برای کارگران در صورتی موثر است که به طور عملی اقدامی برای آن‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان با تاکید بر بررسی دقیق وضعیت موجود، ادامه داد: گاهی برخی آمارها در میدان عمل مشاهده نمی‌شود و برای برنامه ریزی درست نیازمند درک صحیح شرایط موجود هستیم.

آیت‌الله محامی با اشاره به اهمیت برشماری مشکلات و در ادامه ارائه راهکار برای آنها‌ تشریح کرد: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که در بازه‌های زمانی مشخص به دنبال حل یک مشکل باشیم و روی مهم‌ترین مشکلات متمرکز شده و برای حل آنها تلاش کنیم تا در پایان سال نتیجه‌ای ملموس حاصل شود.

امام جمعه زاهدان: بسیاری از مردم زاهدان توانایی دریافت اشتراک گاز ندارندامام جمعه زاهدان: خانواده شهدا سرداران عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستندامام جمعه زاهدان: حمله به کودکان در مدارس و مساجد نشان دهنده استیصال دشمنان است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مشکلات حوزه کارگری یک مجموعه به هم پیوسته است و باید به عرصه‌های مختلف آن توجه داشت و این مجموعه را به طور متوازن و متناسب با هم پیش برد که این امر مستلزم هماهنگی همه بخش‌ها و عزم عمومی برای بهتر شدن وضعیت کارگران است.

وی گفت: در شرایط کنونی وضعیت استان چندان مطلوب نیست و نیازمند کار گسترده و همه جانبه برای خدمت به این قشر گسترده و محروم هستیم زیرا این قشر در تمامی صحنه‌ها حضوری فعال داشته و زبانی گویا برای بیان مشکلات خود ندارد و این وظیفه ما را سنگین می‌کند.

همچنین در ابتدای این دیدار حامد آرامش سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز برنامه‌های هفته کارگر را تشریح نموده و گفت: در سال گذشته ایجاد 18 هزار شغل در سیستان‌وبلوچستان هدف گذاری شده بود که به خوبی این رقم تحقق یافت و امسال به 28 هزار نفر رسیده که این تعداد بین دستگاه‌های مختلف تقسیم می‌شود.

انتهای پیام/392/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان جمعه زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • صدور دو هشدار زرد جوی و دریایی در سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان