Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب غزنوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد:  برای دومین هفته متوالی تمامی شهرستان های سیستان و بلوچستان از لحاظ رنگ‌بندی کرونایی وضعیت آبی دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هفته گذشته استان های سیستان و بلوچستان و ایلام چنین وضعیتی را داشتند و در هفته منتهی به روز شنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۱ فقط استان های سیستان و بلوچستان و اردبیل تماما آبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در آخرین رنگ بندی کرونایی شهر های ایران هیچ شهری با رنگ بندی قرمز و نارنجی کرونایی نداریم، اما این شرایط به منزله پایان کرونا نیست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: پس از لطف خداوند، تلاش خدمتگزاران مردم در نظام سلامت در بیماریابی، درمان و تامین واکسن مورد نیاز هموطنان از مهمترین عوامل پایدار شدن شرایط است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه فعلا سویه جدید نگران کننده ای از این بیماری نداریم، ادامه داد: خواهش ما از مردم عزیز این است که با پرهیز از عادی انگاری و تکمیل واکسیناسیون خود در استمرار روند نزولی این بیماری ما را یاری کنند.

غزنوی افزود: با وجود بهره گیری ما از نتایج تزریق دز اول واکسن متاسفانه امار تزریق دزهای تکمیلی قابل قبول و رضایت بخش نیست و این در حالی است که میزان ایمنی بدن در اثر واکسن به مرور زمان کاهش پیدا می کند و به همین دلیل اگر هموطنان عزیز در تزریق دزهای یادآور همراهی نکنند، امکان همه گیری مجدد این بیماری وجود دارد.

وی یادآور شد: 20 مرکز در سراوان، 11 مرکز در سیب و سوران، 5 مرکز در میرجاوه و تمامی پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت و مراکز هفتگانه امیرالمومنین(ع)، امام رضا(ع)، امام حسن مجتبی(ع)، مقداد، عماریاسر، عرفان و امام سجاد(ع) در زاهدان آماده ارائه خدمات واکسیناسیون به مراجعین هستند.

وی همچنین در خصوص تزریق دز چهارم گفت: افراد بالای 70 سال، کادر بهداشت و درمان و بیماران خاص، چهارماه بعد از تزریق دز سوم می توانند نسبت به تزریق دز چهارم واکسن کرونا اقدام نمایند.

اطلاعات مربوط به زمان و مکان فعالیت مراکز واکسیناسیون کووید-۱۹ در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به نشانی https://zaums.ac.ir/35003.news در دسترس است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: رنگ آبی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان تزریق دز رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان