Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@14:45:13 GMT

وضعیت خط انتقال گاز به سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۴۲۹۴

وضعیت خط انتقال گاز به سیستان و بلوچستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر کل شرکت گاز استان با بیان اینکه ۷۱۴ هزار خانوار در سیستان و بلوچستان می تواند از گاز طبیعی استفاده کنند گفت: ۱۰۸ هزارو ۹۵۲ خانوار شهری و هزارو ۶۴۸ خانوار روستایی زیرپوشش شبکه گازرسانی قرار دارند.

محمدرضا میرشکاری گفت: ۹۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان قابلیت گازرسانی دارند که ۲۵ روستا گازدار شده و پنج شهر استان نیز به شبکه گازرسانی متصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرشکار افزود: در شهرستان زاهدان حدود هزار و ۴۰۰ کیلومتر شبکه گاز صد در صد اجرا شداست .

وی گفت : در حال حاضر در شهر زاهدان حدود ۹۴ هزار اشتراک خانگی ثبت نام کرده اند.

میرشکار همچنین در خصوص خط انتقال گاز از زاهدان به زابل گفت: پنج شهرستان زابل، نیمروز، زهک، هیرمند و محمد آباد حدود ۹۰ درصد خط انتقال اجرا شده که ظرف 6 ماه آینده این 5 شهر حوزه سیستان از گاز طبیعی برخوردار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت گاز سیستان وبلوچستان همچنین به انتقال خط لوله گاز به شهرستان خاش اشاره کرد و افزود: 391 کیلومتر خط انتقال گاز به شهر خاش به طور کامل اجرا شد که در دو ماه آینده کار تزریق گاز به این خطوط انجام خواهد شد.

میرشکار همچنین در خصوص سایر شهرهای جنوب استان در انتقال خط لوله گاز تصریح کرد: خط انتقال در شهر میرجاوه با تجهیز کارگاه و پیمانکار در حال اجراست وشهرهای ایرانشهر، بمپور، محمدان، بزمان و دلگان در آینده نزدیک شاهد تزریق گاز در خط انتقال این مناطق خواهند بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم سامانه سماح مذاکرات وین انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت سیستان و بلوچستان انتقال گاز گازرسانی محرم سامانه سماح مذاکرات وین انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت سیستان و بلوچستان خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد